Πανελλαδικές 2023 – Βάσεις: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

Πανελλαδικές 2023 – Βάσεις: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Δείτε εδώ τις βάσεις εισαγωγής

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μάθουν σε ποια σχολή ή τμήμα έχουν εισαχθεί είτε μέσω sms στο κινητό τους, εφ’ όσον είχαν προβεί τις απαραίτητες ενέργειες εγγραφής στη σχετική πλατφόρμα, είτε ηλεκτρονικά στη διευθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Το μήνυμα του Κυρ. Πιερρακάκη προς τους υποψηφίους

Τα σημερινά αποτελέσματα να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, ευχήθηκε προς τους υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter λίγο πριν την ανακοίνωση των βάσεων.

«Τα αποτελέσματα μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας ή να μη φανούν αντάξια των προσδοκιών σας. Σε κάθε περίπτωση, δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής που έχετε μπροστά σας», ανέφερε ο κ. Πιερρακάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT