Διδυμότειχο: Στο χειρουργείο μετανάστης με τραύμα από πυροβολισμό

Διδυμότειχο: Στο χειρουργείο μετανάστης με τραύμα από πυροβολισμό

Ο μετανάστης φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι τον πυροβόλησε Τούρκος αστυνομικός, καθώς περνούσε τα σύνορα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου νοσηλεύεται ένας μετανάστης, ο οποίος μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής φέροντας τραύματα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο 45χρονος μετανάστης με πιθανή καταγωγή από το Ιράκ, αιμορραγούσε εσωτερικά και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε σφαίρα στο δεξί μέρος της κοιλιακής χώρας.

Ειδικότερα, η σφαίρα είχε τρυπήσει σε τέσσερα σημεία το λεπτό έντερο του άνδρα. Αμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές και η κατάσταση του ασθενούς κρίνεται σταθερή. Ο άνδρας εισήχθη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου. 

Τον 45χρονο μετανάστη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, ενώ η αστυνομία θα εξετάσει την σφαίρα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο μετανάστης φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι τον πυροβόλησε Τούρκος αστυνομικός, καθώς περνούσε τα σύνορα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή