ΠΝΟ για Blue Horizon: Το περιστατικό δεν αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ναυτικών

ΠΝΟ για Blue Horizon: Το περιστατικό δεν αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ναυτικών

Τη βαριά θλίψη και την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο του επιβάτη στο πλοίο Blue Horizon εξέφρασε με σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βαριά θλίψη και την οδύνη της για τον τραγικό θάνατο του επιβάτη στο πλοίο Blue Horizon εξέφρασε με σημερινή της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, απευθύνοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το αποτρόπαιο οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ναυτικών, οι οποίοι διαθέτουν υψηλό επίπεδο ναυτοσύνης και εκπαίδευσης, πράγμα που το αποδεικνύουν καθημερινά, μεταφέροντας και σε ετήσια βάση εκατομμύρια επιβατών και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο σε ασφυκτικές συνθήκες, χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, έχοντας σαν πρώτο μέλημά τους αυτό που τους επιβάλλει ο επαγγελματισμός τους, δηλαδή την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα», αναφέρει η ΠΝΟ.

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών τονίζει εξάλλου ότι αναμένει το πόρισμα των αρμόδιων υπηρεσιών για τη διαλεύκανση του τραγικού περιστατικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή