Λίμνη Κάρλα: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

Λίμνη Κάρλα: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

Λόγω κινδύνου για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πλησίον της λίμνης Κάρλας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλία, λόγω κινδύνου για την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά το πέρας της κακοκαιρίας Daniel, ο Πηνειός οδηγεί όλο και μεγαλύττερο όγκο υδάτων προς τη λίμνη και σε περίπτωση που δεν βρούνε τα νερά άλλο σημείο εκτόνωσης δεν αποκλείεται η Κάρλα να υπερχειλίσει.

Οπως επισημαίνεται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, από τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τα όρια της Μαγνησίας προς το χωριό Καλαμάκι Λάρισας.

Επιπλέον, η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων αφορά και στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στα Κανάλια Μαγνησίας από τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Ριζομύλου – Καναλίων και μέχρι τέλος του φράγματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή