Παράταση στη δωρεάν διέλευση οχημάτων στον Ε65

Παράταση στη δωρεάν διέλευση οχημάτων στον Ε65

Παρατείνεται έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης η δωρεάν διέλευση από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρατείνεταιέέως τις 6 το πρωί της Πέμπτης η δωρεάν διέλευση των οχημάτων από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα  αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου» από τη Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην περιοχή.

Παράλληλα, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel, παρατείνεται για το ίδιο χρονικό διάστημα η δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την εντολή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα, οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων.

Το κόστος του μέτρου θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ, σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή