Κακοκαιρία Elias: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες – Το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Κακοκαιρία Elias: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες – Το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η χώρα λόγω της κακοκαιρίας Elias, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η χώρα λόγω της κακοκαιρίας Elias, η οποία έχει ήδη προκαλέσει προβλήματα σε αρκετές περιοχές και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα Τετάρτη.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΜΥ προχώρησε σε νέα επικαιροποίηση του Εκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, το οποίο εκδόθηκε τη Δευτέρα 25/9.

Οπως τονίζεται, το σύστημα κακοκαιρίας Elias θα εξακολουθήσει να επηρεάζει περιοχές της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη (27-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και στα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), στις Σποράδες και στην Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Την Πέμπτη (28-09-2023) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, στις Σποράδες, στην Εύβοια (κυρίως κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή