Αγιος Στέφανος: Συνελήφθη οδηγός ταξί έπειτα από καταγγελία για βιασμό

Αγιος Στέφανος: Συνελήφθη οδηγός ταξί έπειτα από καταγγελία για βιασμό

19χρονη κατήγγειλε στις Αρχές πως ο οδηγός την παγίδευσε και τη βίασε σε άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός οδηγού ταξί, τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό μια 19χρονη, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή κοπέλα ενημέρωσε τις Αρχές στις 17 Σεπτεμβρίου, καταγγέλλοντας πως ο οδηγός την παγίδευσε και τη βίασε σε άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Αγιο Στέφανο. 

Με βάση την καταγγελία, η 19χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με 22χρονη φίλη της στην πλατεία Δροσιάς, με σκοπό να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η 22χρονη αποβιβάστηκε από το ταξί στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη.

Ο άνδρας σταμάτησε το ταξί σε άγνωστη οδό, ακινητοποίησε τη 19χρονη πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, οι αστυνομικές Αρχές ταυτοποίησαν τον οδηγό και χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, επέτρεψαν στην κοπέλα να τον αναγνωρίσει ως δράστη του βιασμού.

Ο άνδρας εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στα Ανω Λιόσια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Διονύσου, με τη βοήθεια της ειδικής ομάδας της ΥΑΒΑΑ. Οδηγήθηκε στο Τ.Α. Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες ενώ κατά τη διάρκεια εξέτασής της από ιατροδικαστή δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της. Τα ρούχα της εστάλησαν σε εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή