Βόλος: Υποψήφιος δημoτικός σύμβουλος καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο για ξυλοδαρμό

Βόλος: Υποψήφιος δημoτικός σύμβουλος καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο για ξυλοδαρμό

Θύμα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει πως έπεσε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Νίκου Παπαπέτρου στον Βόλο. Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος αρνείται, σε ανάρτησή του, τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θύμα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο καταγγέλλει πως έπεσε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Νίκου Παπαπέτρου στον Βόλο. Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος αρνείται, σε ανάρτησή του, τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε καφετέρια, επί της οδού Λαρίσης. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ένας φίλος του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον Αχιλλέα Μπέο.

Κατά τον καταγγέλλοντα, ο Αχ. Μπέος είχε νωρίτερα τηλεφωνήσει στον υποψήφιο της «Συμμαχίας για τον Βόλο» λέγοντάς του «μην τυχόν δω πεταμένα φέιγ βολάν (…) από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις». Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, υποστηρίζει πως του απάντησε ότι «δεν τον φοβάται» και τότε ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου τον προκάλεσε να συναντηθούν στο μαγαζί του, το οποίο ήταν κλειστό.

Κατά τον ίδιο, όταν έφτασε στην καφετέρια μαζί με τέσσερα ακόμα άτομα, ο Αχιλλέας Μπέος, τον οποίον συνόδευαν περίπου 30 άτομα, εκτόξευσε σε βάρος του απειλές και τον ξυλοκόπησε.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης» και συκοφαντία με «κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία». Κατηγορεί τον καταγγέλλοντα πως είναι «γνώριμος των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, γνωστός και για την παρουσία του στις πόρτες νυχτερινών μαγαζιών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT