Μαραθώνιος: Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ έως την Κυριακή

Μαραθώνιος: Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ έως την Κυριακή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής γραμμών λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ σε δήμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής προχωρά ο ΟΑΣΑ, λόγω της διεξαγωγής του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Οι τροποποιήσεις στα δρομολόγια θα γίνονται σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 21:00.

Παράλληλα, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 (Σύνταγμα-Αερολιμένας Αθηνών) θα εκτελούνται από την προσωρινή αφετηρία στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Προσωρινές τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στη Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» από το Σάββατο και ώρα 14:00 έως την Κυριακή και ώρα 20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί από τον ακόλουθο σύνδεσμο Τροποποιήσεις – 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών ή από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT