Χανιά: Πτώση γυναίκας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

Χανιά: Πτώση γυναίκας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου

Η 42χρονη παραμένει στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα. Η κατάστασή της θεωρείται πολύ σοβαρή αλλά σταθερή

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων μία 42χρονη Αγγλίδα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από πτώση από τον 4ο όροφο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων, αμέσως μετά την άφιξή της στην Κρήτη, δηλώνοντας πως ένιωσε αδιαθεσία.

Ακολούθως, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και βιοχημικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια εισήχθη για προληπτικούς λόγους στη Νευρολογική Κλινική.

Η πτώση της έγινε αντιληπτή από το προσωπικό, όταν νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο που είχε μεταφερθεί η γυναίκα και την είδε να απουσιάζει.

Σημειώνεται πως η 42χρονη παραμένει στη ΜΕΘ φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, με την κατάστασή της να θεωρείται πολύ σοβαρή αλλά σταθερή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT