Θήβα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά

Θήβα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός για τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρονου Ρομά

Ο αστυνομικός κρατείται ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και ΕΔΕ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα Θηβών απολογείται ο αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ, σε συνέχεια του συμβάντος με τον θανάσιμο τραυματισμό το βράδυ του Σαββάτου στο Λεοντάρι Βοιωτίας, ενός 17χρονου Ρομά, ύστερα από καταδίωξη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν σταμάτησε για έλεγχο. 

«Το όχημα εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε σε επαρχιακή οδό προς Δόμβραινα Βοιωτίας και στην προσπάθειά του να διαφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ προσέγγισαν το όχημα προκειμένου να προβούν σε έλεγχο υψηλού κινδύνου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ελεγχόμενος οδηγός τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμό, του οποίου οι συνθήκες τέλεσης ερευνώνται» αναφέρουν από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ Βοιωτίας 41 ετών, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο όχημα, το θύμα όρμησε πάνω του με σκοπό να του αρπάξει το όπλο του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο αστυνομικός κρατείται ενώ σε βάρος του διατάχθηκε και ΕΔΕ.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή