Βοιωτία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου

Βοιωτία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 17χρονου

Ο 17χρονος έφερε και εκδορές τριβής στην αριστερή μετωπιαία χώρα και στα αριστερά ζυγωματικά, οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από την πτώση του θύματος στο έδαφος

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τραύμα της αριστερής τραχηλικής χώρας, που προήλθε από βολίδα πυροβόλου όπλου, οφείλεται ο θάνατος του 17χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα αστυνομικού στη Βοιωτία. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Οπως διαπιστώθηκε, όταν η βολίδα μπήκε στον λαιμό έκανε κάταγμα 4ου και 5ου αυχενικού σπονδύλου. Η βολίδα βρέθηκε προς τα κάτω, στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα, εντός των μυών.

Ο 17χρονος έφερε και εκδορές τριβής στην αριστερή μετωπιαία χώρα και στα αριστερά ζυγωματικά, οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή