Προφυλακίστηκε ο youtuber που βασάνιζε live ΑμεΑ

Προφυλακίστηκε ο youtuber που βασάνιζε live ΑμεΑ

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι που κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Στην απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο ίδιο ισχυρίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή τους. 

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 6 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Η κακοποιητική συμπεριφορά

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 42χρονος προέβαινε σε κατ’ εξακολούθηση κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος δύο νεαρών ατόμων, εκμεταλλευόμενος την αναπηρία τους. Οι πράξεις γίνονταν σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο. 

Η εν λόγω κακοποιητική συμπεριφορά περιελαμβάνε, μεταξύ άλλων, συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, όπως χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), αλλά και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή