Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Είναι στολισμένο με 24.000 φωτάκια τύπου LED, εκατοντάδες μπάλες και πολύχρωμα στολίδια

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωταγωγήθηκε, το απόγευμα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Στη εκδήλωση που προγραμμάτισε η δημοτική Αρχή, οικοδεσπότες ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ τραγούδησαν ο Δώρος Δημοσθένους και η Πέννυ Μπαλτατζή, συνοδευόμενοι από την Athens Big Band.

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο-1
Πηγή: INTIME News

Το δέντρο, ύψους 17 μέτρων, είναι στολισμένο με 24.000 φωτάκια LED, εκατοντάδες μπάλες και στολίδια. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 18:00 και ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ευχήθηκε σε όσους κατοίκους έδωσαν το «παρών», κρατώντας τις ομπρέλες τους.

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο-2
Πηγή: INTIME News

«Υγεία, αγάπη και επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας, μικροί μεγάλοι. Τα καλύτερα έρχονται», είπε ο κ. Μπακογιάννης πριν το άναμμα του δέντρου.

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο-3
Πηγή: INTIME News

Συνολικά, 83 χλμ. φωτεινές γιρλάντες και φωτοσωλήνες θα φωτίσουν δέντρα και κολόνες στην πόλη και 44 δέντρα, αερόστατα και αρκούδοι θα κοσμήσουν 37 πλατείες της πόλης.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων. Σ′ αυτό Θα περιλαμβάνονται μουσικά live στη γιορτινή σκηνή της πλατείας Συντάγματος, πάρτι στους δρόμους και στις στοές της πόλης, δημιουργικές δράσεις για τα παιδιά, γιορτινές παραστάσεις και χριστουγεννιάτικα δρώμενα για όλους.

Σύνταγμα: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο-4
Πηγή: INTIME News

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή