Επίδομα Παιδιού: Ανοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Επίδομα Παιδιού: Ανοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aνοιξε την Τρίτη και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού, με καταληκτική ημερομηνία στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Οπως διευκρινίζεται από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το 2023 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή για το 2023.

Οσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT