Επεισόδια Ρέντη: Διέκοψαν τη φαρμακευτική καταστολή στον αστυνομικό

Επεισόδια Ρέντη: Διέκοψαν τη φαρμακευτική καταστολή στον αστυνομικό

Τι αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου τραυματία αστυνομικού

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. 

Παράλληλα, έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες.

Ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ είχε δεχθεί ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί τον έθεσαν σε καταστολή και τον διασωλήνωσαν.

Οι θεράποντες ιατροί προέβησαν, τελικά, σε ακρωτηριασμό του ποδιού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Για το αιματηρό συμβάν, έχει προφυλακιστεί ένας 18χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT