Γνωστός επιχειρηματίας ο οδηγός που παραβίασε όλον τον ΚΟΚ

Γνωστός επιχειρηματίας ο οδηγός που παραβίασε όλον τον ΚΟΚ

Επιχειρηματίας με καταστήματα σε Μύκονο και Αθήνα ο άνδρας που συνελήφθη. Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον σταματήσουν έπειτα από χιλιόμετρα καταδίωξης αφού πρώτα είχε οδηγήσει πάνω σε γραμμές του τραμ και πεζοδρόμια, μπαίνοντας μέχρι και στην Αττική Οδό

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε Μύκονο και Αθήνα είναι ο 75χρονος οδηγός που διέσχισε όλη την Αττική οδηγώντας παράνομα. 

Μάλιστα στις αρχές Ιανουαρίου του 2005, το όνομά του είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα έπειτα από έφοδο που είχε πραγματοποιήσει η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στο club που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας. Λίγα χρόνια αργότερα, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στη Μύκονο.

Κινηματογραφική καταδίωξη

Το πρωί της Κυριακής, ο 75χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι του έκαναν σήμα να σταματήσει και εκείνος τους αγνόησε. 

Ο επιχειρηματίας παραβίασε διαδοχικά κόκκινα φανάριακινούμενος αντίθετα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ αλλά και πάνω στο πεζοδρόμιο.

Αφού πέρασε από το Κολωνάκι κινούμενος αντίθετα σε μονόδρομο επί της οδού Ρηγίλλης και τους Αμπελοκήπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων, μπήκε στην Αττική Οδό και έφτασε μέχρι την περιοχή της Παλλήνης, πριν τον σταματήσει η αστυνομία. 

Του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560 ευρώ και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησής του για 1.160 ημέρες. Αφαιρέθηκαν ακόμα τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας για 400 μέρες και κατασχέθηκε το όχημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή