Χολαργός: Ενοπλος 16χρονος έκλεψε 700 ευρώ από φαρμακείο

Χολαργός: Ενοπλος 16χρονος έκλεψε 700 ευρώ από φαρμακείο

Νωρίτερα είχε μπει στο κατάστημα ο συνεργός του 16χρονου, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει τον χώρο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού, την Τρίτη, ένας 16χρονος, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο συνεργός του.

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ ανήμερα των Χριστουγέννων, ο ανήλικος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φορώντας κουκούλα και γάντια μπήκε σε φαρμακείο στην περιοχή του Χολαργού, όπου, και με την απειλή ψεύτικου όπλου, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 700 ευρώ.

Οπως προέκυψε, νωρίτερα είχε μπει στο κατάστημα ο συνεργός του, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει τον χώρο.

Σε σωματικές έρευνες και σε έρευνα στο σπίτι του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,1 γραμ. κοκαΐνης, 215 ευρώ, καθώς και τα ρούχα που φορούσε ο συνεργός του, αλλά και το όπλο, το οποίο είχε προσπαθήσει να ξεφορτωθεί μετά τη ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή