Κινηματογράφος Ιντεάλ: Τίτλοι τέλους με «Pulp Fiction»

Κινηματογράφος Ιντεάλ: Τίτλοι τέλους με «Pulp Fiction»

Μετά από έναν αιώνα λειτουργίας, ο κινηματογράφος Ιντεάλ κλείνει οριστικά απόψε.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ιστορική κινηματογραφική αίθουσα της Αθήνας ρίχνει σήμερα «τίτλους τέλους» για το σινεφίλ κοινό, καθώς, μετά από έναν αιώνα λειτουργίας, ο κινηματογράφος Ιντεάλ κλείνει οριστικά την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

«Επειτα από 102 χρόνια λειτουργίας, η πιο ιστορική και μεγαλειώδης αίθουσα της Αθήνας αναγκάζεται να διακόψει για πάντα τις προβολές της, παρά τις συνεχείς αντιδράσεις αναρίθμητων πολιτών και τη συγκινητική αγάπη πολλών χιλιάδων θεατών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».

Απόψε προβάλλεται το φιλμ του Κουεντίν Ταραντίνο «Pulp Fiction».

«Ελάτε να αποχαιρετήσουμε μαζί τον σπουδαίο κινηματογράφο της πόλης μας, με μια από τις ταινίες που άφησαν εποχή σε αυτόν, κατά τα χρόνια λειτουργίας του», σημειώνεται στην ανακοίνωση από τις «Νύχτες Πρεμιέρας».

Στην αίθουσα θα είναι παρόντες όχι μόνο θεατές αλλά και το προσωπικό του κινηματογράφου, από τον πιο παλιό έως τον πιο καινούργιο υπάλληλο.

Η αποψινή προβολή, η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, είναι ήδη sold out, ωστόσο, θα υπάρχει λίστα αναμονής σε περίπτωση διαθέσιμων θέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT