Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Ευάγγελου Σημανδράκου. «Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια» δήλωσε ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά την επίσκεψη του γενικού γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Στρατάκου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, το υπουργείο ενημέρωσε ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου του Οργανισμού, Ευάγγελου Σημανδράκου.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τις εκλογές του Ιουλίου. Ο κ. Στρατάκος ήταν παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους νέους διευθυντές του Οργανισμού, τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κυριάκο Μπαμπασίδη, την αντιπρόεδρο Γεωργία Αθανασάκη και τη γενική διευθύντρια Ολγα Μωραΐτου-Ζώη.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε ότι ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και αποτελεί παρελθόν η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού.

«Εχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού. Στόχος μας είναι, να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα και εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό: την εξυπηρέτηση των αγροτών. Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια» δήλωσε ο υπουργός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή