Δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό: Την Τετάρτη συνεχίζεται η διαδικασία – Πρώτη μάρτυρας η θεία του παιδιού

Δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό: Την Τετάρτη συνεχίζεται η διαδικασία – Πρώτη μάρτυρας η θεία του παιδιού

Κατά την αποχώρηση των παραγόντων από το κτίριο, οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στο ανήλικο κορίτσι φώναζαν συνθήματα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, θα συνεχιστεί στην αίθουσα που έχει παραχωρηθεί στο ισόγειο του Εφετείου η δίκη για την υπόθεση του Κολωνού.

Το δικαστήριο εκφώνησε τα ονόματα των δεκατεσσάρων μαρτύρων κατηγορίας που θα καταθέσουν για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της ανήλικης.

Σύμφωνα με τον κατάλογο που εκφώνησε ο πρόεδρος, πρώτη θα κληθεί να καταθέσει η θεία του παιδιού, στο σπίτι της οποίας μένει πλέον η ανήλικη.

Ακολούθως ο πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για τις 10 Ιανουαρίου.

Κατά την αποχώρηση των παραγόντων από το κτίριο, οι συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στο ανήλικο κορίτσι φώναζαν συνθήματα, μεταξύ των οποίων και κάποια για την αποφυλάκιση της κατηγορούμενης μητέρας του θύματος.

Στο πλευρό της μητέρας τους είναι και τα ενήλικα παιδιά της κατηγορουμένης.

Ενταση κατά τη μεταγωγή

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, κατά την είσοδο των κατηγορουμένων στο δικαστήριο, αρκετοί συγκεντρωμένοι, οι οποίοι ανέμεναν στον διάδρομο πίσω από τη γραμμή προστασίας που είχαν φτιάξει οι αστυνομικοί, άρχισαν να φωνάζουν δυνατά συνθήματα αλλά και να τους αποδοκιμάζουν.

Δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό: Κεκλεισμένων των θυρών η διαδικασία-1
Φωτ.: Intime

Δίκη για τη 12χρονη στον Κολωνό: Κεκλεισμένων των θυρών η διαδικασία-2
Φωτ.: Intime

 

Ενταση, όμως, υπήρξε και εντός της δικαστικής αίθουσας, όταν η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, που είχε μεταφερθεί πρώτη στο δικαστήριο, αντίκρισε τον 55χρονο πρωταγωνιστή της υπόθεσης. Η κατηγορουμένη ξέσπασε σε φωνές, ύβρεις και κατάρες, ενώ κινήθηκε απειλητικά και επιχείρησε να τον λιντσάρει. Στο επεισόδιο παρενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απώθησαν και την οδήγησαν στα κρατητήρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή