Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Δύο νέες συλλήψεις

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Δύο νέες συλλήψεις

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε ακόμη δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αφού σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. 

Πρόκειται για μία 26χρονη, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Πατησίων.

Η δεύτερη σύλληψη αφορά έναν 64χρονο άνδρα που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, έναντι αμοιβής κατ’’ εξακολούθηση, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τρία άτομα, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί συμπεριλαμβάνονται συνολικά εννέα. 

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται να είναι μια 31χρονη από την Αλβανία, η οποία, όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, από τις αρχές του 2022 εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία. 

Μεταξύ των συλληφθέντων συγκαταλέγεται επίσης και ένας 33χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες δύο ανηλίκων κοριτσιών σε ιστότοπο, μέσω του οποίου προγραμματίστηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και ένας 55χρονος, ο οποίος φέρεται το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2023 ότι συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του στον Κορυδαλλό με δύο ανήλικες, έναντι χρηματικού ποσού 100 ευρώ.  

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, αφού είναι σεσημασμένος για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα ενός 55χρονου, ενός 48χρονου Αλβανού από το Ιλιον, ενός 32χρονου και ενός 44χρονου, οι οποίοι φέρονται να ήταν «πελάτες» του κυκλώματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT