Νέο Ηράκλειο: Δικογραφία σε βάρος 12 ανηλίκων για ληστεία και επίθεση σε βάρος ανηλίκων

Νέο Ηράκλειο: Δικογραφία σε βάρος 12 ανηλίκων για ληστεία και επίθεση σε βάρος ανηλίκων

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων τους.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν 12 ανήλικοι, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για ληστεία και σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκων

Ολα έγιναν το βράδυ της το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Οπως διαπιστώθηκε οι κατηγορούμενοι χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές στο σώμα και στο κεφάλι δύο άλλους ανήλικους, ενώ από έναν απ’ αυτούς κατάφεραν να κλέψουν ένα τσαντάκι, στο οποίο είχε μέσα 70 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Λίγη ώρα νωρίτερα και σε κοντινό σημείο από αυτό που έγινε το περιστατικό, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός. Εκεί οι κατηγορούμενοι χτύπησαν το ανωτέρω θύμα της ληστείας, καθώς και δύο άλλους ανήλικους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανήλικων είναι για βαριά σωματική βλάβη από κοινού και ληστεία κατά συναυτουργία καθώς και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή