Greek Mafia: Φωτογραφία από την επίθεση σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Greek Mafia: Φωτογραφία από την επίθεση σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Η επίθεση σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2023 σε πρατήριο υγρών καυσίμων, συμφερόντων της οικογένειας του Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στα Σκούρτα τον Απρίλιο του 2022

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφία από την επίθεση μελών της Greek Mafia, που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2023 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, συμφερόντων της οικογένειας του Γιάννη Σκαφτούρου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στα Σκούρτα τον Απρίλιο του 2022, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στις 10 Ιουνίου 2023, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, οπλισμένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πραγματοποίησαν έφοδο στο πρατήριο. Υποχρέωσαν τον υπάλληλο και έναν οδηγό φορτηγού να μπουν μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια πυρπόλησαν τα βυτιοφόρα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο υπαίθριο πάρκινγκ. 

Τότε, η μαφιόζικη επίθεση είχε συσχετιστεί από πολλούς στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. με τη δολοφονία των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό. Ο 38χρονος Ρουμπέτης, εξάλλου, σύμφωνα με περισσότερες από μία πηγές ενημέρωσης, διατηρούσε πολύ στενή σχέση με τον Γιάννη Σκαφτούρο και τα πρόσωπα που, μετά τη δολοφονία στα Σκούρτα, ανέλαβαν τη διαχείριση των πρατηρίων υγρών καυσίμων που είχε υπό τον έλεγχό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή