Θεσσαλονίκη: Φθορές στο ΑΠΘ μετά το τέλος πορείας

Θεσσαλονίκη: Φθορές στο ΑΠΘ μετά το τέλος πορείας

Καθώς άγνωστοι προσπαθούσαν να σπάσουν τα ρολά ασφαλείας του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ, δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο campus του ΑΠΘ για να αποτρέψουν πιθανή κατάληψη

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φθορές στα εξωτερικά ρολά ασφαλείας του κτιρίου διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μετά την ολοκλήρωση φοιτητικής πορείας στο κέντρο της πόλης.

Στην πορεία, με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, συμμετείχαν μέλη φοιτητικών παρατάξεων καθώς και ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Καθώς άγνωστοι προσπαθούσαν να σπάσουν τα ρολά ασφαλείας του κτιρίου διοίκησης, δυνάμεις της αστυνομίας εισήλθαν στο campus του ΑΠΘ από την πλευρά της Σχολής Θετικών Επιστημών, για να αποτρέψουν πιθανή κατάληψη.

Η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση φοιτητών, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το campus.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή