Γλυφάδα: Νεκροί η αδελφή του εφοπλιστή, ο CEO και ένας καπετάνιος από την επίθεση

Γλυφάδα: Νεκροί η αδελφή του εφοπλιστή, ο CEO και ένας καπετάνιος από την επίθεση

Ο 75χρονος πρώην εργαζόμενος της εταιρείας τούς σκότωσε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εφοπλίστρια Μ.Κ. της ναυτιλιακής European Navigation, ο CEO, καθώς και ένας καπετάνιος της εταιρείας είναι τα τρία θύματα του 76χρονου πρώην εργαζομένου, ο οποίος εισέβαλε σήμερα με μια καραμπίνα στο κτίριο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της εταιρείας απασχολείται προσωπικό 45 ατόμων.

Ανάμεσα στα τρία θύματα βρίσκεται και η εφοπλίστρια Μ.Κ., μία εκ των ιδιοκτητών, ο Α.Β., ο οποίος ήταν CEO της ναυτιλιακής, και ο Η.Κ., καπετάνιος της εταιρείας.

Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο πρόεδρος της European Navigation, Σ.Κ. είναι βασικός μέτοχος με ποσοστό 63,8% στην εισηγμένη στο χρηματιστήριο ενεργειακή εταιρεία Ελινόιλ, η τρέχουσα αγοραία αξία της οποίας είναι στα 50,7 εκατ. ευρώ.

Οπως έχει γίνει επίσης γνωστό, ο 76χρονος δράστης ήταν επιστάτης σε κτήμα της οικογένειας των εφοπλιστών στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών.

«Ηρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς»

«Ηρθα να καθαρίσουμε λογαριασμούς», φέρεται να είπε ο δράστης της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου δίπλα από την καραμπίνα με την οποία είχε προηγουμένως εισβάλει στον δεύτερο όροφο, εκτελώντας τους δύο άνδρες και τη γυναίκα.

Στο σημείο έλαβε χώρα επιχείρηση των ΕΚΑΜ. Οι υπάλληλοι της εταιρείας τελικώς απεγκλωβίστηκαν. Απεγκλωβίστηκαν, μεταξύ αυτών, και δύο γυναίκες, τις οποίες ο δράστης είχε κλειδώσει μέσα σε ένα μπάνιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή