Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική επίθεση στη ναυτιλιακή

Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική επίθεση στη ναυτιλιακή

Το κέντρο της Αμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί από υπάλληλο ναυτιλιακής, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανακοίνωση σχετικά με τη φονική επίθεση στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, προέβη η Αστυνομία. Σημειώνεται ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά ένοπλου πρώην εργαζομένου, ο οποίος εισέβαλε στο κτίριο με καραμπίνα και άνοιξε πυρ, ενώ αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Αμεσης Δράσης, της ΟΠΚΕ, της Τροχαίας καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτιρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Οπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης εισήλθε στο κτίριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Ακολούθως, ο 76χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων και δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή