Η πρώτη κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα – Σεβαστείτε το πένθος μας

Η πρώτη κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το φονικό στη Γλυφάδα – Σεβαστείτε το πένθος μας

«Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας», αναφέρουν

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη κοινή δήλωση μετά το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, στο οποίο έχασε τη ζωή της η Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος και ένας εργαζόμενος, πραγματοποίησαν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση, μέσω της οποίας ζητούν «σεβασμό στο πένθος» που βιώνουν. 

Ταυτόχρονα κάνουν έκκληση για παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, ενώ δηλώνουν χαρακτηριστικά ότι «οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει». 

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των  Καπετάν Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειές μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. 

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε. Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας. 

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης – Δέσποινα Καρνέση»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT