Ανακαλούνται μπάρες σοκολάτας Lacta

Ανακαλούνται μπάρες σοκολάτας Lacta

Στην προληπτική ανάκληση παρτίδων σοκολάτας, λόγω «πιθανής παρουσίας ξένου σώματος», προχωρά η ιδιοκτήτρια εταιρεία Mondelez

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προληπτική ανάκληση παρτίδων σοκολάτας Lacta, λόγω «πιθανής παρουσίας ξένου σώματος», προχωρά η ιδιοκτήτρια εταιρεία Mondelez.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, πρόκειται για το προϊόν «Μπάρα Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμμaρίων» και η ανάκληση αφορά τις παρτίδες με αριθμό OSK0934651 και OSK0934652, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από τις 18 Αυγούστου 2024.

«Η προληπτική ανάκληση δεν αφορά καμία άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος, καθώς επίσης και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή άλλη κατηγορία προϊόντων», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Mondelez.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «πιθανή παρουσία ξένου σώματος» αφορά μικρό κομμάτι πλαστικού. Με πρωτοβουλία της εταιρείας έχει ενημερωθεί σχετικά και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

«Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης με την απόδειξη αγοράς για επιστροφή χρημάτων, εφόσον το επιθυμούν», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή