Κορινθία: Στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε σπηλιά – Αναζητούνται η σύζυγος και τα παιδιά

Κορινθία: Στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε σε σπηλιά – Αναζητούνται η σύζυγος και τα παιδιά

Ο 45χρονος κατηγορείται για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ή αύριο, Δευτέρα ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, οι οποίοι ζούσαν σε σπηλιές και λαγούμια της ορεινής Κορινθίας.

Ο 45χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, μετά την αυτοψία κοινωνικής λειτουργού σε περιοχή του δήμου Ευρωστίνης – Ξυλοκάστρου, στην Κορινθία, όπου ζει απομονωμένη μία οικογένεια με ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης φέρεται να προέβαλε αντίσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος κατηγορείται για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο.

Στο μεταξύ, με απόφαση του εισαγγελέα Κορίνθου, ο 15χρονος γιος που εντοπίστηκε μαζί με τον 45χρονο κατά την διάρκεια της αυτοψίας, πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό δύο γυναικών, ηλικίας 39 και 22 ετών, καθώς τριών ανηλίκων παιδιών, ηλικίας 13, έξι και ενός έτους αντίστοιχα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή