Αγρότες: Αναχωρούν στις 11.00 τα τρακτέρ από το Σύνταγμα – Αύριο αποφασίζουν το μέλλον των κινητοποιήσεων

Αγρότες: Αναχωρούν στις 11.00 τα τρακτέρ από το Σύνταγμα – Αύριο αποφασίζουν το μέλλον των κινητοποιήσεων

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Σύνταγμα παρέμειναν όλη τη νύχτα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

Οι αγρότες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί να αναχωρούν με τα τρακτέρ τους τμηματικά και συντεταγμένα, με βάση το σχέδιο της Αστυνομίας, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας.

Αγρότες: Αναχωρούν στις 11.00 τα τρακτέρ από το Σύνταγμα – Αύριο αποφασίζουν το μέλλον των κινητοποιήσεων-1
INTIME

Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι μαζική ήταν χθες η παρουσία των αγροτών στο Σύνταγμα. Τα τρακτέρ «πολιόρκησαν» τη Βουλή και χιλιάδες αγρότες έστειλαν δυνατό μήνυμα, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ήταν τουλάχιστον 6.000 άτομα και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα. 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή