Μελισσοκόμοι, ΠΟΕΔΗΝ, πανεκπαιδευτικό στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Μελισσοκόμοι, ΠΟΕΔΗΝ, πανεκπαιδευτικό στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Μετά τις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της πλατείας Συντάγματος

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, με την Τροχαία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή έχουν συγκεντρωθεί μελισσοκόμοι από όλη τη χώρα, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως αυτό της ελληνοποίησης μελιού.

Μελισσοκόμοι, ΠΟΕΔΗΝ, πανεκπαιδευτικό στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν-1
Μελισσοκόμοι, ΠΟΕΔΗΝ, πανεκπαιδευτικό στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι κλείνουν-2

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). Περίπου 300 υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 8.00 στην πλατεία Μαβίλης και κατευθύνονται προς το υπουργείο Υγείας. 

Στις 12.00, στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με φοιτητές και μαθητές να διαδηλώνουν για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων στη χώρα.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι μελισσοκόμοι βρίσκονται στη λεωφορειολωρίδα στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι εργαζόμενοι στον κλάδο Υγείας πορεύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται κανονικά.

Μετά τις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη. 

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίας Δημογλίδου:

«Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου βρίσκονται, ήδη, σε εξέλιξη πορείες – συγκεντρώσεις επαγγελματιών της μελισσοκομίας και του κλάδου Υγείας, οι οποίες κατά περίπτωση κινήθηκαν μέσω της Λεωφόρου Αθηνών προς το Σύνταγμα και από την πλατεία Μαβίλη, ομοίως, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ληφθεί μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου ήταν απαραίτητες, κατά το μήκος των ανωτέρω διαδρομών.

Ειδικότερα, οι μελισσοκόμοι έχουν αφιχθεί στο Σύνταγμα, οπότε εφαρμόζονται μέτρα Τροχαίας και βρίσκονται στη λεωφορειολωρίδα στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι εργαζόμενοι στον κλάδο Υγείας πορεύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και ως εκ τούτου η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο οδικό δίκτυο.

Τα μέτρα Τροχαίας αναμένεται να λάβουν πλήρη έκταση στις 12.00 το μεσημέρι, που έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της πλατείας Συντάγματος και στις υπόλοιπες οδούς όπου θα κινηθούν οι διαδηλωτές.

Διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Θα παρέχουμε συνεχή πληροφόρηση για περαιτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT