Αδερφός της 47χρονης φυγόποινης ο άνδρας που συνελήφθη έξω από την Ευελπίδων

Αδερφός της 47χρονης φυγόποινης ο άνδρας που συνελήφθη έξω από την Ευελπίδων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδερφός της 47χρονης φυγόποινης που συνελήφθη την Πέμπτη στην Γλυφάδα, είναι ο 49χρονος που συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων, για άπατες και ακάλυπτες επιταγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όταν πήγε να συμπαρασταθεί στην αδελφή του, η οποία οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και απόφαση για τα αδικήματα της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, με όφελος και ζημία άνω των 120.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 47χρονης εκκρεμούσαν 21 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 26 ετών και χρηματική ποινή 48.850 ευρώ, για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, παράβαση της πολεοδομικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, για μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της εργατικής νομοθεσίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT