Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφονται οι έρευνες – Το παρελθόν των «9»

Αντιτρομοκρατική: Πού στρέφονται οι έρευνες – Το παρελθόν των «9»

Εννέα άτομα έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τέσσερις τρόφιμοι φυλακών και πέντε που έχουν προσαχθεί, για πιθανή εμπλοκή σε βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και πρόσφατη επίθεση κατά τράπεζας στα Πετράλωνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα άτομα έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τέσσερις τρόφιμοι φυλακών και πέντε που έχουν προσαχθεί, για πιθανή εμπλοκή σε βομβιστικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και πρόσφατη επίθεση κατά τράπεζας στα Πετράλωνα.  

Εφτά άτομα θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ενώ ερευνάται η εμπλοκή των άλλων δύο. 

Πέντε εξ αυτών βρίσκονται εκτός φυλακής, και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες και ναρκωτικά. Δύο είναι τρόφιμοι των φυλακών Δομοκού, ένας βρίσκεται στις φυλακές Λάρισας και ένας στο σωφρονιστικό ίδρυμα Γρεβενών. 

Σε έρευνες για την υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ. κατάσχεσε εκρηκτικές ύλες, όπλα, φυσίγγια, οχήματα, ψηφιακά αρχεία και μοτοσικλέτες. Ολα θα ελεγχθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Και οι εννέα ύποπτοι είναι ημεδαποί. Ανάμεσά τους είναι και ένας 36χρονος που έχει κατηγορηθεί για ληστείες. 

Οπως είχε γράψει νωρίτερα η «Κ», οι προσαχθέντες της σημερινής επιχείρησης συνδέονται και με υποθέσεις απειλών κατά δικαστικών λειτουργών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή