Ερμού: Στον εισαγγελέα ο 42χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη

Ερμού: Στον εισαγγελέα ο 42χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, σε συνδυασμό με κατοχή και χρήση όπλου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα απολογείται σήμερα ο 42χρονος Ιρακινός ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού, την περασμένη Παρασκευή.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με κατοχή και χρήση όπλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 42χρονος ενδέχεται να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο, καθώς –όπως είπε στους περαστικούς– επιτέθηκε στη γυναίκα, γιατί νόμιζε ότι «είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και την τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη.

Η 22χρονη διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. Αμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή, χωρίς ωστόσο, να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της, σύμφωνα με τους γιατρούς της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT