Δεύτερη σύλληψη για την επίθεση στην 36χρονη στα Εξάρχεια

Δεύτερη σύλληψη για την επίθεση στην 36χρονη στα Εξάρχεια

Συνελήφθη σήμερα στην περιοχή του Αγιου Παντελεήμονα ο 18χρονος που αναζητούνταν. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 10 Μαρτίου και ένας 20χρονος.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Αγιου Παντελεήμονα ο 18χρονος που αναζητούνταν για τη ληστείας και την απόπειρα βιασμού της 36χρονης γυναίκας στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου εξακριβώθηκε ότι διώκεται με ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συναυτουργία και της τετελεσμένης ληστείας κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 10 Μαρτίου ο συνεργός του 18χρονου, ένας 20χρονος. Και οι δύο κατάγονται από τη Σομαλία.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 29-2-2024, οι δύο κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τα κοσμήματά της.

Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή