Ηγουμενίτσα: Προφυλακιστέος ο ένας αστυνομικός για τη μεταφορά ναρκωτικών

Ηγουμενίτσα: Προφυλακιστέος ο ένας αστυνομικός για τη μεταφορά ναρκωτικών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δεύτερος αστυνομικός

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο αρχιφύλακας που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσπρωτίας και ο Αλβανός συνεργός του, για την υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών με υπηρεσιακό όχημα στην Ηγουμενίτσα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος επίσης είχε συλληφθεί κατά την ίδια επιχείρηση, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Η σύλληψη των κατηγορουμένων έγινε έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, όταν σε μπλόκο που στήθηκε στην είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας, οι άνδρες της Δίωξης έκαναν σήμα να σταματήσει στον αρχιφύλακα που οδηγούσε το συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας και μετέφερε 102,5 κιλά κάνναβης.

Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τράκαρε με σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ μαζί του είχε, ως συνοδηγό, τον Αλβανό κατηγορούμενο.

Ο άλλος αστυνομικός εντοπίστηκε σε καφετέρια στη Σαγιάδα και υποστήριξε πως βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τον αρχιφύλακα, όμως ύστερα από κάποιο φραστικό επεισόδιο με θαμώνες, ο αρχιφύλακας έφυγε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή