Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Τη δολοφόνησε την ώρα που μιλούσε με το 100

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Τη δολοφόνησε την ώρα που μιλούσε με το 100

Ο δράστης μαχαίρωσε θανάσιμα την 28χρονη λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο του τμήματος, μπροστά στον φίλο της, ενώ η τηλεφωνήτρια του 100 βρισκόταν ακόμη στην άλλη άκρη της γραμμής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που μιλούσε με το 100 δολοφονήθηκε χθες το βράδυ από τον πρώην σύντροφό της η 28χρονη γυναίκα κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος τη μαχαίρωσε θανάσιμα λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο του τμήματος, μπροστά στον φίλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος και η 28χρονη είχαν χωρίσει από το 2020, όταν η γυναίκα είχε μάλιστα καταθέσει μήνυση σε βάρος του άνδρα, μεταξύ άλλων για βιασμό, ενώ είχαν επιβληθεί και περιοριστικά μέτρα σε βάρος του.

Γυρνώντας στο σπίτι της χθες, Δευτέρα, η γυναίκα νόμισε ότι είδε τον δράστη και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να τη γυρίσει στο σπίτι της ένα περιπολικό διότι φοβόταν να επιστρέψει μόνη της.

Η αξιωματικός υπηρεσίας είπε στη γυναίκα πως θα έπρεπε να καλέσουν την Αμεση Δράση και, όπως ισχυρίστηκε, η 28χρονη αποκρίθηκε ότι θα τηλεφωνούσε η ίδια.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Τη δολοφόνησε την ώρα που μιλούσε με το 100-1
Το μηχανάκι του δράστη.

Στη συνέχεια, η γυναίκα βγήκε από το τμήμα και κάλεσε το 100 και, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, ο δράστης, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο με μηχανάκι, της επιτέθηκε και τη δολοφόνησε, ενώ η τηλεφωνήτρια βρισκόταν ακόμη στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή για να πραγματοποιηθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση για όσα συνέβησαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή