Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης

O συνήγορος υπεράσπισης, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε πως η πελάτισσά του αισθάνεται δικαιωμένη και χαρούμενη. Θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για να ξανακερδίσει την επιμέλεια της 12χρονης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποφυλακίστηκε την Τρίτη η μητέρα της ανήλικης, μετά την αθώωσή της από τα κακουργήματα που τη βάραιναν, στη δίκη για την υπόθεση του Κολωνού.

Κατά την έξοδό της από τις φυλακές Κορυδαλλού, συναντήθηκε με την ενήλικη κόρη της, με την οποία αγκαλιάστηκαν σε κλίμα συγκίνησης. 

Υστερα από σχεδόν 18 μήνες προσωρινής κράτησης, η μητέρα της 12χρονης αθωώθηκε για τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας ανηλίκου. Ενοχη κρίθηκε για το αδίκημα της εκβίασης, το οποίο είναι πλημμέλημα, ενώ η ποινή που της επιβλήθηκε είναι 20 μήνες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε δήλωσή του έξω από τις φυλακές, ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε πως η πελάτισσά του αισθάνεται δικαιωμένη και χαρούμενη που ξαναβρίσκεται στο πλάι των παιδιών της.

Οπως τόνισε ο κ. Λύτρας, η 37χρονη θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για να ξανακερδίσει την επιμέλειά της 12χρονης κόρης της.

Δείτε εικόνες

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης-1
Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης-2
Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης-3
Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της ανήλικης-4

Φωτογραφίες: INTIME News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή