Αγιοι Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν ακόμα τέσσερις αστυνομικοί του Α.Τ.

Αγιοι Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν ακόμα τέσσερις αστυνομικοί του Α.Τ.

Μετά τον διοικητή, καρατομήθηκαν άλλοι τέσσερις ένστολοι. Εκτός τμήματος η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και η οδηγός της, καθώς και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στον απόηχο της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας.

Μετά τον διοικητή, απομακρύνθηκαν ακόμα τέσσερις αστυνομικοί που υπηρετούν στο εν λόγω τμήμα. Ειδικότερα, πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια και την οδηγό της επόπτριας – όλες παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας– καθώς και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως παύεται από τη θέση του διοικητή ο επικεφαλής αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί επίσης από τη θέση του, ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή