Εξιχνιάστηκαν κλοπές οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία

Εξιχνιάστηκαν κλοπές οχημάτων σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 51χρονου, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ως συνεργός ένας 22χρονος, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλοπές οχημάτων που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη εξιχνίασαν οι αστυνομικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη ενός 51χρονου, καθώς και στην ταυτοποίηση ενός 22χρονου που δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες, επιβαίνοντας σε όχημα που είχαν κλέψει από τη Θεσσαλονίκη, προσέγγισαν τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου μονοκατοικία σε περιοχή της Ημαθίας και έκλεψαν το όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αυλή.

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ανδρών και το μεσημέρι της Παρασκευής ο 51χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι δύο άνδρες διέπραξαν το τελευταίο διάστημα συνολικά τρεις κλοπές οχημάτων από Ημαθία και Θεσσαλονίκη, καθώς και μία απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, έκλεβαν όχημα και με αυτό διέπρατταν την επόμενη κλοπή αυτοκινήτου. Τα κλεμμένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή