Πάτρα – ενδοοικογενειακή βία: Ανδρας συνελήφθη δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες

Πάτρα – ενδοοικογενειακή βία: Ανδρας συνελήφθη δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες

Λίγες ώρες έπειτα από την πρώτη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος φέρεται να μετέβη ξανά στο σπίτι της καταγγέλουσας και να της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση δικαστικών αποφάσεων σχηματίστηκε σε βάρος ενός άνδρα στην Πάτρα, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μια γυναίκα μετέβη στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και κατήγγειλε τον συγκάτοικό της για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Στη συνέχεια, η καταγγέλουσα μετέβη στο σπίτι της, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η προάσπιση της σωματικής της ακεραιότητας.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, από τον οποίο παραπέμφθηκε σε δικάσιμο. Αφού του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι μη προσέγγισης του θύματος, αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο κατηγορούμενος μετέβη εκ νέου στο σπίτι της καταγγέλλουσας, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, την απείλησε λεκτικά και της άσκησε σωματική βία, πιάνοντας την από τον λαιμό.

Η παθούσα κατήγγειλε τις πράξεις του και έπειτα από έρευνα των Αρχών, εκείνος εντοπίστηκε και συνελήφθη εκ νέου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή