Αγιοι Ανάργυροι: «Δεν θα μιλάς στην Κική, σε μένα θα μιλάς»

Αγιοι Ανάργυροι: «Δεν θα μιλάς στην Κική, σε μένα θα μιλάς»

Ως έναν άνθρωπο χειριστικό και αυταρχικό, που ήθελε να ελέγχει τα πάντα στη ζωή της 28χρονης, περιγράφει τον γυναικοκτόνο, φίλη και συνάδελφος του θύματος

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως έναν άνθρωπο χειριστικό και αυταρχικό, που ήθελε να ελέγχει τα πάντα στη ζωή της αδικοχαμένης Κυριακής, περιγράφει τον γυναικοκτόνο της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, φίλη και συνάδελφος του θύματος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ανέφερε πως η Κυριακή και ο δολοφόνος της δούλευαν μαζί σε ένα συνεργείο καθαρισμού, εκέινος ως οδηγός και αυτή ως προσωπικό καθαριότητας.

«Ηταν ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Η Κυριακή, η Κική δηλαδή όπως την έλεγα, δεν μίλαγε. Δεν έκανε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να τον κοιτάξει. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να τη βάλουμε σε ένα άλλο πρόγραμμα, με έναν άλλο οδηγό και έγινε σαματάς. Ητανε λες και η Κική ήταν κτήμα του. Δεν πρέπει να μπλέκει με άλλον, δεν πρέπει κανείς να της μιλάει».

«Φαινόταν ο άνθρωπος ότι ήταν αυταρχικός, φαινόταν και από τις αντιδράσεις του στη δουλειά. Είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δημιουργούσε συνεχώς θέματα. Και καλά ήταν από αυτούς που υποστηρίζουν τα δικαιώματα, τη συνεργασία».

Ερωτηθείσα εάν ο δράστης της δολοφονίας είχε μιλήσει ποτέ άσχημα στην Κυριακή μπροστά της, η φίλη του θύματος απάντησε αρνητικά, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «κάποια στιγμή που τους βάλαμε και μία άλλη κοπέλα μαζί, σε αυτήν την κοπέλα μιλούσε πάρα πολύ άσχημα».

«Κάποια στιγμή, μας πήρε τηλέφωνο η Κυριακή και μας είπε ότι δεν θα μπορέσει να έρθει για δουλειά γιατί πρέπει να μπει εκτάκτως σε ένα χειρουργείο. Τότε δεν είχα δώσει σημασία, αλλά απ’ ό,τι κατάλαβα τώρα, πρέπει να ήταν τότε που είχε μείνει έγκυος, που τη χτύπησε αυτός».

«Δεν μίλαγε η Κυριακή, δεν εκφραζόταν, ήξερα ότι συνέχεια χωρίζανε, αλλά δεν ήξερα για ποιο λόγο. Οταν βλέπεις μια κοπέλα να φοβάται να μιλήσει, μίλαγε μόνο εκείνος, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ετυχε εγώ να πω ότι “ξέρεις Κική μου” και μου λέει αυτός “δεν θα μιλάς στην Κική, σε μένα θα μιλάς”. Ακόμα και το αφεντικό μου είχε πει “λες να τη δέρνει την κοπελίτσα;”».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή