Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Mπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου

Το θέμα προέκυψε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, που βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον δήμαρχο, ο οποίος του είπε «εσύ, βάλε μυαλό»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, προχώρησαν αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας για απειλή.

Το θέμα προέκυψε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, που βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον παραιτηθέντα δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον δήμαρχο, ο οποίος του είπε «εσύ, βάλε μυαλό».

Η φράση αυτή του Αχιλλέα Μπέου εξελήφθη ως απειλή εναντίον του Κώστα Γαργάλα και από τους δημοτικούς συμβούλους της ίδιας δημοτικής παράταξης, διότι κρίθηκε ότι συμφωνούσε και κατά κάποιον τρόπο επιβράβευε την ήδη καταδικαστέα συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα.

Ο Κώστας Γαργάλας έκρινε πως με τη φράση «εσύ βάλε μυαλό» απειλείται ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του και γι’ αυτό κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου.

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ακολούθησε όμως εντολή του εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

H στιγμή της έντασης στο δημοτικό συμβούλιο στο 18:21 του παρακάτω βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT