«Σύμπραξη εκδίκησης»: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση

«Σύμπραξη εκδίκησης»: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση

Σε βάρος του 38χρονου που εντοπίστηκε στην Πάτρα εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 38χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Στη σύλληψή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα, συμμετείχαν στελέχη της Αντιτρομοκρατικής (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο 38χρονος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης», θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση της «Σύμπραξης Εκδίκησης», το προηγούμενο διάστημα είχαν απαγγελθεί το προηγούμενο διάστημα, βαριές κατηγορίες που αφορούν έξι κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, σε δέκα πρόσωπα.

Ολοι οι συλληφθέντες, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι κρατούμενοι σε φυλακές για άλλα αδικήματα, είχαν κριθεί προφυλακιστέοι στις 3 Μαρτίου.

Οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να λογοδοτήσουν για όσα τους καταλογίζονται σχετικά με τρεις συγκεκριμένες τρομοκρατικές ενέργειες που έγιναν μέσα στο 2023 αλλά και δύο που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024) στην Πάτρα, 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην Τρομοκρατική Οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή