Νίσυρος: Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα

Νίσυρος: Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του αρχαιοφύλακα

Η Εισαγγελία της Κω άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά - κατοχή ναρκωτικών

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, μετά τις καταγγελίες για παρενόχληση ανηλίκων στη Νίσυρο. Μέχρι στιγμής, διαφεύγει της σύλληψης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η Εισαγγελία της Κω άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον αρχαιοφύλακα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, στις 15 Απριλίου. Συνολικά, 12 καταγγελίες έχουν υποβληθεί στην Εισαγγελία της Κω, για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών. Παράλληλα, οι Αρχές έχουν λάβει ένορκες καταθέσεις γονέων καθώς και καταθέσεις από ανήλικους.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγιζε τα ανήλικα θύματα, εξιστορώντας σε αυτά την προσωπική ερωτική του ζωή, που αφορούσε σε συνευρέσεις με ομοφυλόφιλα και ετεροφυλόφιλα άτομα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανηλίκων, ο φερόμενος ως δράστης πρότεινε σε δύο ανήλικα θύματα τη χρήση κάνναβης και αλκοόλ. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έδωσε αλκοόλ και ινδική κάνναβη σε έναν 14χρονο, ενώ επιχείρησε να προβεί σε γενετήσια πράξη με τον ανήλικο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT