Πάτρα: 25 συλλήψεις για επεισόδια και επιθέσεις κατά αστυνομικών

Πάτρα: 25 συλλήψεις για επεισόδια και επιθέσεις κατά αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο υπό κατάληψη κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών όπου βρέθηκαν, ρόπαλα, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, στουπιά, αντιασφυξιογόνες μάσκες και άδεια μπουκάλια

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή η ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε ομάδα νεαρών κατά αστυνομικών, καθώς και την αναγραφή συνθημάτων σε αστικά λεωφορεία.

Ειδικότερα, ομάδα ατόμων εξήλθε από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και τελεί εδώ και χρόνια υπό κατάληψη.

Ακολούθως, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κορίνθου και άρχισαν να γράφουν συνθήματα σε αστικά λεωφορεία, με τα οποία τάσσονταν υπέρ του 38χρονου που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης».

Στη συνέχεια, έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος έφθασαν διμοιρία των ΜΑΤ και αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι προχώρησαν στην σύλληψη 25 ατόμων, τα οποία κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Μετά τις συλλήψεις ακολούθησε έρευνα στο κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ρόπαλα, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης, στουπιά, αντιασφυξιογόνες μάσκες και άδεια μπουκάλια.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα, λόγω συγκεντρώσεων συμπαράστασης στους 25 συλληφθέντες και υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή