Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Η σύντροφός του κατήγγειλε ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία. Σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους απαγορευόταν να μένει στο σπίτι της και να την πλησιάζει

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 42χρονου, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του ότι την εξανάγκαζε να εκδίδεται και της ασκούσε σωματική βία, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 42χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στα ΚΤΕΛ Μακεδονία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, παραβίαση δικαστικών αποφάσεων και συμφωνιών που επικυρώθηκαν από συμβολαιογράφο, καθώς και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του, η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου και ανέφερε αδικήματα σε βάρος της, τα οποία σχετίζονται με γενετήσια εκμετάλλευση.

Οπως ανέφερε η καταγγέλλουσα, παρουσία ψυχολόγου των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, τα τελευταία έτη διατηρούσε δεσμό και συζούσε με τον 42χρονο, ο οποίος επανειλημμένα είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της. Σύμφωνα με την ίδια, από την αρχή της σχέσης τους την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σημειώνεται ότι βάσει Απόφασης του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, μετά από προηγούμενη καταγγελία τον Απρίλιο, είχαν επιβληθεί στον δράστη περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με τους οποίους δεν επιτρεπόταν να μένει στο σπίτι της παθούσας και να την προσεγγίζει, σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή