Ενδοοικογενειακή βία: 9 συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Ενδοοικογενειακή βία: 9 συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά 13 δικογραφίες και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας για ενδοοικογενειακή βία και παράλληλα η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά 13 δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στην Πάτρα, όπου έφθασαν τις πέντε.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του, διότι, σύμφωνα με την καταγγελία, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο παιδί του.

Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας τον οποίο κατήγγειλαν η σύζυγός του και η κόρη του για ενδοοικογενειακή βία.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, σύντροφοι μεταξύ τους, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα με κατσαβίδι, ενώ η γυναίκα τον χαστούκισε.

Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, σύμφωνα με την οποία την απείλησε με μαχαίρι.

Στην περιοχή της Ακράτας, στην Αχαΐα, η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα έπειτα από την καταγγελία που έκανε η μητέρα του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Επίσης, συνελήφθη στη Ναύπακτο ένας άνδρας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, έπειτα από επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη με τη σύζυγό του και την αδελφή του.

Τέλος, συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία, ένας άνδρας και μία γυναίκα, πρώην σύντροφοι μεταξύ τους, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων και ψευδή καταμήνυση κατά περίπτωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή