Πάσχα: Κορυφώνεται η εξοδος των εκδρομέων – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Αθηνών – Κορίνθου

Πάσχα: Κορυφώνεται η εξοδος των εκδρομέων – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Αθηνών – Κορίνθου

Σε εξέλιξη από το πρωί η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ οι πληρότητες των πλοίων αγγίζουν το 100%

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται από το πρωί η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα με χιλιάδες οχήματα να έχουν περάσει από το πρωί από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών.

Αυτή την ώρα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο, καθώς και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, από Περιστέρι μέχρι Αγιο Στέφανο.

Παράλληλα, μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική οδό, μετά τον κόμβο της Κηφισίας μέχρι την έξοδο της Ελευσίνας.

Στις εθνικές οδούς τα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθηνών-Κορίνθου όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια της Ελευσίνας μέχρι λίγο πριν από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Καλύτερη είναι η εικόνα στην Αθηνών-Λαμίας όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με σταθερή ροή ενώ μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται στα διόδια Αφιδνών.

Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους

Υπενθυμίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων έως τις 16.00 το απόγευμα.

Στο 100% η πληρότητα των πλοίων

Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά τουλάχιστον 24.284 επιβάτες και 3.348 οχήματα, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 9.770 επιβάτες με 2.015 οχήματα, με τις πληρότητες των πλοίων να αγγίζουν το 100%.

Πάσχα: Κορυφώνεται η εξοδος των εκδρομέων – Προβλήματα σε Αττική Οδό και Αθηνών – Κορίνθου-1
Φωτ.: Intime

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 18 δρομολόγια, 32 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 14 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί, σύμφωνα με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, είναι οι Κυκλάδες, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και προορισμοί στο Βόρειο Αιγαίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT